Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.07.2017.

17:54

Kasano dobio ponudu da postane pevač

Italijanski napadač Antonio Kasano posle karijere u fudbalu ne mora da razmišlja o budućnosti jer već ima siguran posao.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Kasano dobio ponudu da postane pevač
Getty images

On je ove nedelje po drugi put objavio da se penzioniše i već mu se javio pevač Đani Morandi koji ga je putem fejsbuka pozvao u te vode.

"Dragi Antonio, u tvoj veliki talenat nikada nismo sumnjali, ima čak i onih u Italiji koji kažu da ti i na terenu niko nije bio ravan po kvalitetu. Objavio si penziju i to je šteta.. ali mi je pala jedna ideja na pamet. Znam da voliš muziku, pa zašto ne bismo snimili duet, tako ćeš moći da postaneš kapiten našeg nacionalnog tima pevača. Onda ćeš moći da igraš fudbal do 70. godine", napisao je Morandi.

Italijanski nacionalni tim sastavljen od pevača svake godine odigrava po nekoliko utakmica od kojih sredstva idu u humanitarne svrhe. Nije sigurno koliko bi se snašao u toj selekciji kao pevač, ali bi kao fudbaler Kasano izvesno dominirao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve