Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.07.2017.

00:00

Hasi: Ništa nije gotovo

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi rekao je posle večerašnje pobede njegove ekipe od 3:1 nad Partizanom da dvomeč nije rešen, uprkos prednosti od dva gola.

Izvor: B92

Autor:B92

Hasi: Ništa nije gotovo

"Ja ne mislim da je gotovo, čeka nas teških 90 minuta da odigramo, ali pozitivan je rezultat. Ne treba da zaboravimo da nam je ovo prva takmičarska utakmica od 30. aprila. Imali smo plan pre utakmice i uspeli smo ono što smo hteli i jako je pozitivno što smo dali tri gola", rekao je Hasi.

Olimpijakos je večeras u Beogradu pobedio Partizan sa 3:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. On je rekao je da je Partizan bio dominantan sredinom prvog dela.

"Partizan je dominirao od 35. do negde 40. minuta. Izgubili smo kontrolu nad utakmicom. Jako smo dobro počeli, ali smo brzo primili gol za izjednačenje. Oni nisu stvarali 'stopostotne' šanse, a razliku je možda napravilo to što smo dobro blokirali Partizan, da ne ulaze dva špica, jedan od njih u dubinu. Oteli smo im sredinu terena, nisu mogle lopte tako lako da dolaze do špica i mislim da smo tu dobili utakmicu", rekao je on.

Za Partizan je rekao da ima jako dobrih fudbalera, ali nije želeo da priča o imenima. Pobedu je posvetio legendi kluba.

"Pre tri dana je umro legenda kluba Tanasis Bebis i ovu pobedu posvećujemo njemu i celoj porodici Olimpijakosa", zaključio je Hasi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve