Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.07.2017.

23:00

Ostojić:Ne znam šta se desilo u drugom poluvremenu

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić rekao je da njegova ekipa nije imala sreće u utakmici sa Olimpijakosom u kvalifikacijama.

Izvor: B92

Autor:B92

Ostojić:Ne znam šta se desilo u drugom poluvremenu
Foto: StarSport

Partizan je poražen od Olimpijakosa na svom terenu sa 3:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dvostruki strelac za grčki tim bio je napadač Ben koji je individualnim kvalitetom poništio odlično izdanje 'crno-belih', dok je sve nade domaćina raspršio Emanuel Emenike u prvom minutu nadoknade vremena. Jedini gol za Partizan delo je Tavambe.

"Primili smo rano prvi gol, ali smo uspeli da se vratimo. Olimpijakos je tri puta šutnuo na gol i dao tri gola. Odigrali smo dobro, jesmo primili te pogotke, ali moramo da podignemo glavu i u drugoj utakmici se borimo kao ovde", rekao je Ostojić.

Nakon odličnog prvog poluvremena, drugi gol Bena presekao je 'crno-bele'.

"Ne znam šta se dešavalo u drugom poluvremenu. Mislim da su nas na kontre malo iznenadili. Verujem da ima šanse u revanšu i daćemo sve od sebe da uđemo još bolje u utakmicu".

Nemanja V. Miletić debitovao je u evropskim utakmicama za Partizan i istakao da tim nije zaslužio ovako ubedljiv poraz.

"Odigrali smo dobro, ali smo iz svojih grešaka primili golove, možda ne sva tri, ali dva sigurno. Nismo zaslužili da primimo tri komada jer smo imali mnogo šansi. To je Evropa, to se ovde ne prašta. Ovo su veliki timovi koji ne opraštaju greške", zaključio je Miletić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve