Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.07.2017.

21:50

Edersonu otkriven rak

Brazilski fudbaler Ederson rekao je danas da mu je dijganostifikovan rak testisa i da zbog bolesti neće moći da igra za Flamengo narednih nekoliko meseci.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Edersonu otkriven rak
Getty images

"Teško je pronaći reči, pogodilo me je ovo.Tužan sam, ali ovo je još jedna bitka i moram da ostanem pozitivan. Hvala Bogu što sam na vreme otkrio bolest. Molim sve da budu pozitivni jer će tako pomoći i meni", rekao je Ederson.

Ederson je ovu vest saopštio na konferenciji za novinare u utorak. Njemu je bolest dijagnosfikovana prošle nedelje, a operaciji će biti podvrgnut narednog ponedeljka.

Brazilcu su nedavno na doping testiranju ustanovljene određene nepravilnosti, ali posle dodatnih ispitivanja utvrđeno je da ima rak testitsa.

Ovaj 31-godišnji fudbaler tokom karijere igrao je za Nicu, Lion i Lacio, a od 2015. godine je u Flamengu, gde mu ugovor ističe na kraju godine.

Doktor Flamenga Marsio Tanure rekao je će se Ederson 99 odsto u potpunosti oporaviti od raka testisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve