Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.07.2017.

18:04

Nezadovoljan Bajernom, zanimljiv mu Milan

Mladi portugalski reprezentativac i igrač Bajern Minhena Renato Sančes rekao je da nije zadovoljan u svom sadašnjem klubu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Nezadovoljan Bajernom, zanimljiv mu Milan
Getty images

Mada se Bajern svake godine svrstava u najuži krug favorita za osvajanje Lige šampiona, Sančes se okreće Milanu kao zanimljivoj destinaciji.

"Voleo bih da pričam sa njima", rekao je Sančes o Milanu, prenosi Sport Bild. Portugalac sledećeg meseca puni 20 godina i mogao bi da se nađe na meti rosonera koji su ovog leta već dali više od 200 miliona evra na pojačanja.

"Lično, nisam zadovoljan svojom prvom godinom u Minhenu. Naravno, želim da igram više. Sada sam u Kini sa Bajernom, ali posle toga ćemo u Minhenu zajedno sesti i nadamo se da ćemo naći neko rešenje. Mlad sam i hoću da igram", dodao je Sančes.

On svoju šansu da više minuta provede na terenu trenutno vidi u prestonici mode u kojoj bi kako kaže voleo da se nađe ukoliko se ukaže prilika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve