Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.07.2017.

21:44

Zvanično: Bernardeski u Juventusu za 40 mil. evra

Federiko Bernardeski prošao je medicinske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa šampionom Italije Juventusom.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvanično: Bernardeski u Juventusu za 40 mil. evra
Foto: YouTube screenshot

"Stara dama" platila je Fiorentini 40 miliona evra za reprezentativnog vezistu uz pet miliona u zavisnosti od njegovih nastupa.

"Napred Juventus!", rekao je između ostalog Bernardeski na promociji na koju je došao probijajući se kroz desetine navijača "Stare dame".

Juventus je saopštio da će novac biti isplaćen u naredne tri godine, odnosno 36 meseci.

Bernardeski je dete kluba iz Firence za koji je nastupao od 2013. do 2017. godine. Jednu sezono je proveo na pozajmici u Krotoneu, a za Violu je odigrao ukupno 93 utakmice, na kojima je uspeo da postigne ukupno 23 gola.

"Nova era kreće u Torinu, a Bernardeski će biti jedan od najvažnijih igrača u njoj. Dobrodošao, Federiko!", saopštio je Juventus.

Federiko ima 23 godine, igra na poziciji desnog ofanzivnog krila, ali sposoban je da igra gotovo na svim pozicijama u veznom redu, kao i u napadu. Za nacionalni tim Italije odigrao je devet utakmica, a uspeo je da postigne jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve