Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.07.2017.

20:43

Kovačević: Olimpijakos mora da prođe

Sportski direktor Olimpijakosa Darko Kovačević istakao je imperatim pobede nad Partizanom u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Kovačević: Olimpijakos mora da prođe
Foto: StarSport

Dva tima sastaju se u utorak u Beogradu (20:45), u prvom duelu u borbi za plasman u elitno fudbalsko takmičenje.

"Biće teška utakmica, kao i svaka u Ligi šampiona. Nije toliko važno da li se igra protiv Partizana ili nekog drugog. Mi moramo da prođemo dalje u Ligu šampiona", rekao je Kovačević.

Partizan je u drugom kolu bio bilji od podgoričke Budućnosti (2:0, 0:0), u međuvremenu je savladao i Mačvu na startu Superlige (6:1), dok će Olimpijakosu ovo biti prvi takmičarski meč u sezoni.

"I jedna i druga ekipa možda nisu fizički spremne koliko bi želele, ali verujem da ćemo odigrati dobro i pobediti. Napravili smo dobru ekipu, imamo kvalitetne igrače. Videćemo koliko će još vremena da prođe da se uigraju. Znam samo da nemamo mnogo vremena, ali verujem da možemo da uradimo dosta toga", dodao je bivši napadač Crvene zvezde, Real Sosijedada, Lacija i Juventusa.

Partizan u svojoj ekipi ima nekoliko sjajnih ofanzivnih igrača, što bi trebalo da bude najveći adut trenera Miroslava Đukića.

"Znamo da imaju dobre igrače, Leonarda, Đuđevića. Evo, Tavamba dao je dao dva gola protiv Mačve, tu je mali Kosović i naravno, kvalitetan trener. Ne smemo da potcenimo crno-bele. Očekujem tvrd meč, možda da odluči neki prekid. Nadam se pobedi bez primljenog gola", zaključio je Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve