Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.07.2017.

16:55

Kasano – Povukao se, došao u Veronu, pa otišao...

Naslov jeste konfuzan, ali i kako da ne bude kada je u pitanju nekada veliki talenat – Antonio Kasano.

Izvor: PT

Autor: PT

Kasano – Povukao se, došao u Veronu, pa otišao...
Getty Images

Italijan je u pre dva nedelje objavio da će "okačiti patike o klin" posle duge karijere u kojoj je igrao za neke velike klubove u Evropi.

Ipak, dan kasnije Kasano je saopštio javnosti da neće završiti karijeru i da će svoje putešestvije nastaviti u Helas Veroni.

Međutim tu nije bio kraj, Verona je u ponedeljak objavila da sa tridesetpetogodišnjem napadačem raskida saradnju, pa je u roku od 15 dana Kasano uspeo da se povuče iz fudbala, potom dogovori saradnju sa Veronom, a onda i da je napusti.

"Nemam nameru da odustanem od fudbala, ali jedostavno ne nastavljam saradnju sa Veronom. Od srca hvala predsedniku Setiju i svim ljudima u klubu koji su me velikodušno primili", napisao je Kasano.

Prema nekim informacijima sa Apeninskog poluostrava, biši igrač Real Madrida mogao bi da karijeru da nastavi u Đenoi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve