Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.07.2017.

14:23

Srnić: Plavša čestitao i procenio da je gol moj

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić nastavio je mini-seriju golova na dve uzastopne utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Srnić: Plavša čestitao i procenio da je gol moj
StarSport

Srnić se protiv Radničkog iz Niša dva puta upisao u strelce, a dao je pre toga i gol protiv Irtiša u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Naročito se dobro snašao kod drugog gola, kada se "sakrio" iza golmana Bojana Braća pre nego što je presekao povratnu loptu i šutirao u gol. Istakao je da mu postignuti golovi vraćaju samopouzdanje, ali i da je zadovoljan igrom ekipe na početku sezone.

"Najbitnije je da smo otvorili sezonu pobedom pošto smo u prošlosti znali da imamo neugodno prvo kolo. Prvom utakmicom na startu sezone moramo da budemo zadovoljni. Postigli smo tri gola, a uz to Radnički nije stvorio mnogo šansi, što je jako bitno za samopouzdanje cele ekipe", rekao je Srnić za sajt kluba.

Zvezda je kao domaćin pobedila sa 3:0, a pre Srnića je gol dao i Aleksandar Pešić.

"Presrećan sam što su golovi napokon došli posle Evrope i u prvenstvu. Mislim da mi se sada vraća za dobar rad na treninzima i za zalaganje na terenu. Nastaviću istim tempom i na svakoj utakmici ću davati svoj maksimum. Golovi mi polako vraćaju samopouzdanje i verujem da ću sve bolje i bolje izgledati na terenu", rekao je Srnić.

Na utakmici protiv Irtiša je u jednom trenutku zbog borbenosti u duelima dobio i ovacije publike. Protiv Radničkog je postigao gol, ali je blizu lopte bio i Ričmond Boaći koji je naizgled dotakao loptu na putu do mreže.

"Kada sam nakon utakmice ušao u svlačionicu sačekala me je poruka Srđana Plavšića koji mi je čestitao i koji je stručno procenio na snimku da sam kog drugog gola poslednji igrao loptom. Potpuno bi nebitno bilo i da je Baoćijev gol, najsrećniji sam kada pobeđujemo, nije mi bitno ko postiže pogotke", rekao je on.

Borbenost je preneo i na domaće prvenstvo, a posle jednog od duela je zadobio posekotinu na glavi.

"Dobio sam udarac na samom kraju meča, imam posekotinu koju su mi naši doktori uspešno zatvorili. Uveren sam da će za sa tim sve biti u redu i da ću nastaviti nesmetano da treniram", kazao je Srnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve