Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.07.2017.

13:35

Drulić na sudu naplaćuje od Zvezde milion evra

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić potražuje putem suda milion evra u vezi sa transferom u Saragosu, potvrđeno je za B92.net.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Drulić na sudu naplaćuje od Zvezde milion evra
StarSport

Zvezda će milion evra morati da plati do novembra, kako je naloženo prvostepenim rešenjem, a od žalbe po svemu sudeći neće biti koristi.

Suma od milion evra se zaračunava sa kamatama i penalima, a srpski vicešampion je i mimo ovog potraživanja finansijski opterećen dugovanjima zbog nekih prethodnih transfera.

Drulić je za Crvenu zvezdu igrao od 1995. do 2001. godine. Za španski tim je igrao četiri godine do 2005. nakon čega je usledila selidba u Lokeren, OFI Krit i još nekoliko manjih klubova.

On je septembra prošle godine postao sportski direktor španskog četvrtoligaša Santa Isabel, ali je marta ove godine smenjen sa te pozicije, a njegove dužnosti su poverene Rubenu Ramu Klarijani i Kikeu Posadasu Kalvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d