Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.07.2017.

08:31

Pešić: Gol ću posvetiti porodici

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić po prvi put se u crveno-belom dresu upisao u strelce. Prvi put je bio i starter umesto Ričmonda Boaćija.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Pešić: Gol ću posvetiti porodici
StarSport

Velika zasluga za njegov prvi gol sezone, ali i prvi Zvezdin iz 40. minuta utakmice protiv Radničkog iz Niša idu i Luki Adžiću koji je svom saigraču loptu servirao "na tacni".

Promašio je prethodno Pešić nekoliko izglednih prilika ali na kraju ipak pogodio.

"Rekao sam posle Irtiša da je 15 minuta malo da se mnogo toga pokaže. Naravno, nisam mislio ništa negativno time. Drago mi je da sam danas počeo od početka, postigao sam gol, mogao sam da dam još neki, ali dobro, važno je da smo pobedili. Znam da Zvezda ima problema u prvim kolima, i današnja pobeda je zbog toga još i više značajna. Svoj gol ću posvetiti porodici", rekao je Pešić, prenosi klupski sajt.

Doskorašnji napadač Tuluza je debitovao na utakmici protiv pavlodarskog Irtiša kao izmena, ali je u uvodnom meču Superlige, odmah dobio šansu. On dodaje da se ekipa polako uigrava pred naredne mečeve.

"Ide sve polako, po dogovoru sa šefom. Polako ulazimo svi u formu, danas je bilo jako teško vreme za igru, pauze za osveženja su nam dobro došle. Uigravamo se i na treninzima, trudimo se da ispunimo zahteve šefa. Verujem da će to izgledati sve bolje i bolje. Ako se protivnik ne 'otvori' na vreme, može doći problema. Zvezda uvek igra na pobedu, svako od nas to i očekuje, a naročito mi sami. Okrećemo se narednim izazovima", rekao je Pešić.

Crvena zvezda je pobedom nad Radničkim od 3:0 došla do drugog mesta posle prvog kola. Vodi večiti rival Partizan koji je sa šest golova napunio mrežu Mačve. Zvezda narednu utakmicu u Superligi igra protiv Rada u subotu na Banjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve