Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.07.2017.

22:00

"Zanimalo me kako će se igrači okrenuti prvenstvu"

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle pobede nad ekipom Radničkog i to iz više razloga.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

Crveno-beli su uspešno otvorili Superligu Srbije jer su na svom terenu savladali Radnički rezultatom 3:0.

“Igrali smo tešku utakmicu pre četiri dana, danas je bilo veoma sparno. Potrebno je dosta energije da bi se utakmica odradila na pravom nivou, pogotovo svih 90 minuta. Ciljevi Crvene zvezde su veliki, želeo sam da vidim ponašanje mojih igrača nakon te utakmice u četvrtak, zanimalo me je kako će se okrenuti ka prvenstvu. Mislim da je ostvarena jedna pobeda profesionalizma, mogli smo i ubedljivije da pobedimo, ali imamo još dosta stvari koje možemo da promenimo. Čestitam i igračima Radničkog koji su se borili, nisu nijednog trenutka vadili belu zastavu. Vidi se da su mladi igrači, Radnički ide u pravom smeru i ja im želim sve najbolje, mislim da grad Niš do zaslužuje. Hvala i navijačima na podršci, i pozivam ih da nastave da bodre ove momke jer im to mnogo znači”, rekao je Milojević.

Zvezdin trener je istakao i da će nastaviti da kroz utakmice pruža šansu većem broju igrača.

“ Želim što većem broju igrača da dam priliku, da ih razigravam. Nemamo mnogo vremena, i to što smo imali je iscurilo. Moramo pojedine igrače da razigravamo kroz takmičarske utakmice, a to nije lako jer uvek postoji faktor pritiska i greške. U narednim utakmicama ćemo, koliko možemo, pokušavati da razigravamo i druge igrače, i važno je da oni podignu fizičku pripremu kako bi uopšte i mogli da pruže maksimum, zaključio je Milojević. Trener Radničkog Peter Pakult ocenio je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Zaslužena pobeda Zvezde. Videli smo da je Zvezda mnogo boljoj formi od nas. Ove četiri utakmice u Evropi su im donele sigurnost u pasu. Mi moramo da se pojačamo, imamo suviše mladu ekipu", rekao je Pakult.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve