Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.07.2017.

16:13

Tuča u centru Rijeke, Armada jurila 'grobare'

Centar Rijeke je u petak uveče odjekivao zbog meteža u kome su učestvovale dve grupe navijača.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Tuča u centru Rijeke, Armada jurila 'grobare'
Foto B92 / Ilustracija

Hrvatski Index prenosi da su sada otkriveni i detalji tuče, te da su jedna od navijačkih grupa koja se tukla u Rijeci Partizanovi 'grobari'.

Njih su napali pripadnici 'Armade', grupe navijača Rijeke koji su čuli da se u centru grada okupila grupa navijača Partizana.

Prema rečima očevidaca, navijači Partizana nisu nikoga provocirali niti izazivali incidente, ali je haos nastao kada su na Trg Republike Hrvatske stigli navijači hrvatskog šampiona.

Oni su, piše Index poterali pristalice Partizana sa trga "svim i svačim" posle dva ili tri minuta u opštem metežu. Reagovala je i policija, ali do trenutka kada je stigla na lice mesta, na trgu nije bilo ni jedne ni druge grupe.

Pretpostavlja se da je reč o navijačima srpskog šampiona koji su posle Partizanove utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona u Podgorici protiv Budućnosti, rešili da duže ostanu na jadranskom primorju, a da inače žive i rade u Austriji i Sloveniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve