Nova vest
Fudbal

Subota, 22.07.2017.

18:25

Saudijski princ izdvaja šest miliona za Leonarda?

Princ Kalid bin Abdulah bin Abdulazis Al Saud učiniće sve da Leonardo da Silva Souza postane novi igrač Al-Ahlija.

Izvor:

Autor:

Saudijski princ izdvaja šest miliona za Leonarda?
Getty images

Kako prenosi sajt iz Saudijske Arabije al-nadi.com.sa, princ je spreman da izdvoji šest miliona evra kako bi najbolji igrač Partizana stigao u Džedu.

Saudijci ističu da najstariji sin pokojnog kralja želi da ulozi značajna sredstava u svoj tim, što tamošnji mediji ističu kao 'skupu invensticiju'.

Leonardo u ugovoru ima klauzulu po kojoj može da napusti klub ukoliko neko ponudi dva i po miliona evra, dok bi ostatak spomenute sume otišao kao nakdana za potpis i godišnja primanja.

Sjajni Brazilac oduševio je sve spektakularnim partijama prošle sezone, kada je kao najbolji strelac i asistent doveo crno-bele do duple krune, ali je nedugo zatim konstatno počeo da izražava nezadovoljstvo, odnosno želju da želi da napusti Beograd.

U prilog celoj priči ide i činjenica da Leonardo nije trenirao u petak, prema rečima trenera Miroslava Đukića, a i nema ga ni u protokolu za otvaranje nove sezone Superlige sa Mačvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve