Nova vest
Fudbal

Subota, 22.07.2017.

23:57

Lalatoviću fali Radonjić, Vanić zadovoljan

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Vanić ocenio je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Čukarički sa 1:0 u prvoj utakmici nove sezone Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatoviću fali Radonjić, Vanić zadovoljan
StarSport

Vanić je rekao i da je pobeda podstrek za nastavak sezone.

"Tražili smo pobedu svih 90 minuta i mislim da smo je zaslužili. Čukarički je respektabilan tim, ali imali smo više situacija za gol, hteli smo agresivnom igrom da postignemo gol, a u 90. minutu je još slađe. Još ništa nismo uradili, ovo je mali korak i nadam se da će biti veliki stimulans za nastavak sezone", rekao je Vanić posle utakmice za televiziju Arena sport.

Vojvodina je na Karađorđu slavila golom rezerviste Džozefa Ovusua Bempe u trećem minutu nadoknade vremena. Navijači Vojvodine su tokom drugog poluvremena od Vanića tražili da uvede Bempu, a trener je rekao da je fudbaleru Gane pružio šansu zbog dobrog rada.

"Trebao nam je svež igrač, da napadne zadnju liniju Čukaričkog, on je jako agresivan, svojim radom je zaslužio šansu, a ovo što se desilo da postigne gol je samo plus", naveo je on.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je ekipi nedostajao završni pas i da je na igru uticao odlazak Nemanje Radonjića.

"To je fudbal, bili su bolji za taj gol, a mi nismo iskoristili šanse. Trebalo je da bude bolji završni pas, čestitam Vojvodini na pobedi, imali su sreće", rekao je Lalatović.

On je istakao da je ekipa igrala u drugačijem formatu u odnosu na pripreme, posle odlaska Nemanje Radonjića, koji je potpisao za Crvenu zvezdu.

"Izgubili smo Radonjića dva dana pre početka prvenstva, uigravali smo tim sa njim, ali to je naša greška. Trebalo je pre priprema da znamo da ide u Crvenu zvezdu. Sami smo krivi, primili smo gol u 93. minutu, pet sekundi pre kraja ne smemo da primimo gol ni protiv Mančestera. Mora da dođe zamena za Radonjića", rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve