Nova vest
Fudbal

Petak, 21.07.2017.

10:20

Partizanov niz, Zvezdina pojačanja i Srbi u Evropi

U petak se posle dva meseca pauze na terene vraćaju prvotimci najjačih klubova u Srbiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizanov niz, Zvezdina pojačanja i Srbi u Evropi
Starsport

Iako se o kvalitetu klupskog fudbala u Srbiji može diskutovati, oni su trenutno ono najbolje što Srbija ima da ponudi.

Može li Partizan i posle Marka Nikolića da nastavi šampionski od 38 utakmica bez poraza u svim takmičenjima ili Zvezda da kroz aktivnost na tržištu promeni stanje stvari na tabeli?

Superligaši su pokazali u više navrata da mogu da im "štrpnu" poneki bod, ali da li mogu konačno da na terenu naprave neki veći potres u srpskom fudbalu?

Sva ova pitanja su u vazduhu pred početak sezone 2017/2018. u Superligi Srbije. Crvena-zvezda i Partizan su večiti rivali, ali i večiti favoriti za titulu, tu je i Vojvodina kao ekipa kojoj se uvek daju najveće šanse da pomrsi račune Beograđanima.

Kompletnu temu o najavi Superlige pročitajte u tekstu Miloša Ljubisaljevića SL: Partizanov niz, Zvezdina pojačanja i Srbi u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve