Nova vest
Fudbal

Petak, 21.07.2017.

09:00

"Razlika u klasi je velika, želim uspeh Zvezdi"

Trener Irtiša Dimitar Dimitrov rekao je da se njegova ekipa maksimalno borila, ali da je Zvezda zasluženo izborila plasman u treće kolo kvalifikacija za LE.

Izvor: PT

Autor: PT

Starsport

"Čestitam Zvezdi na pobedi, bila je zaslužena. Razlika u klasi igrača je velika. Trudili smo se, igrali sa što boljim kolektivom, ali razlika u igri i kvalitetu igrača je prosto pokazala svoje. Napustilo nas je 15 igrača od prošle sezone, mi svake godine stvaramo novu ekipu", rekao je Dimitrov.

Fudbaleri Irtiša eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su večeras u Beogradu, u revanš utakmici drugog kola, izgubili od Zvezde sa 2:0.

"Želim uspeh Zvezdi u sledećem kolu. Da li smo bili bolji nego u prvoj utakmici, to nije važno, važan je rezultat. Došli smo da se nadigravamo, potrudili smo se da igramo što bolje, ali gol na samom početku poremetio, promenio je našu taktiku", rekao je on.

Dimitrov je dodao da je zadovoljan igrom srpskih igrača u svojoj ekipi, ali je rekao da zna da oni mogu znatno više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve