Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.07.2017.

23:37

Srnić: Naježio sam se kad sam video koreografiju

Ekipa Crvene zvezde savladala je sa 2:0 Irtiš iz Pavlodara u revanš meču kvalifikacija za LE, a jedan od strelaca bio je Slavoljub Srnić.

Izvor: PT

Autor: PT

Srnić: Naježio sam se kad sam video koreografiju
Starsport

Crveno-beli su ukupnim rezultatom 3:1 prošli Kazahstance, a Srnić je novinarima posle meča rekao da ne zna što je dobio žuti karton, kada je slično uradio i Boaći pre.

"Kada sam video koreografiju naježio sam se i znao sam da ako dam gol, da ću tamo trčati. Ne znam zašto sam dobio žuti karton, jer je prošlu utakmicu, kada je Boaći dao gol isto pritračao navijačima, a nije dobio žuti karton", rekao je Srnić koji upravo zbog ove opomene neće moći da igra u prvom meču protiv praške Sparte.

Kada je reč o utakmici, desno krilo misli da ima još mesta za napredak, ali i da ekipa vremenom sve bolje igra.

"Hvala bogu prošli smo Irtiš, bilo je jako teško vreme za igru, koja možda nije bila na visokom nivou, ali je važno da smo prošli dalje. Mislim da sam odigramo solidno, a kao nagrada je došao taj pogodak. Kako vreme prolazi, sve smo uigraniji i spremniji i to je jedan od razloga, zašto smo igrali bolje, nego u prvom meču", kazao je Srnić, koji je još dodao da ne zna mnogo o Sparti i da prvo ide domaće prvenstvo.

Crveno-beli u Superligi Srbije startuju u nedelju, kada od 19 časova na ovom istom stadionu dočekuju Radnički iz Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve