Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.07.2017.

19:15

"Budućnost – bratski klub iz bratske zemlje"

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da Budućnost dolazi iz bratske zemlje i pozvao svoju publiku na fer i sportsko navijanje.

Izvor: PT

Autor: PT

StarSport

"Budućnost je svojim fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, samo potvrdila opšte poznatu činjenicu da smo bratski klubovi koji dolaze iz dve bratske zemlje", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan će u utorak gostovati ekipi Budućnosti u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbalski klub Partizan je zamolio sve svoje navijače, koji će u sopstvenoj režiji ići na utakmicu, da to čine "fer, sportski i korektno, kako dolikuje šampionskom klubu".

"Apelujemo na naše navijače, koji budu bili na stadionu Pod Goricom, da svu energiju usmere na jednu jedinu borbu, onu koja se vodi isključivo na terenu i da poštuju pravila koja je naš domaćin uspostavio za utakmicu", piše u saopštenju beogradskog kluba.

Utakmica će početi u utorak u 20.45, a na tribinama stadiona u Podgorici neće biti organizovanog navijanja za Partizan, zbog kazne Evropske fudbalske unije (UEFA).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve