Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.07.2017.

15:50

Lalatović: Radonjić? Videćemo

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović zadovoljan je što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: Radonjić? Videćemo
Foto: StarSport

Lalatović je poručio da još ima prostora za jedno ili dva pojačanja, kao i da će uskoro biti poznato više oko toga da li Nemanja Radonjić ostaje u klubu.

"Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, momci su u sve više u usponu forme i korektno su odigrali svih pet utakmica u Sloveniji. Nismo imali tamo lake mečeve, protivnici su bili ruski prvoligašši Tosno i Amkar, Dinamo Tbilisi iz Gruzije, ali i u prvenstvu nas čekaju teški protivnici", rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima za start Superlige protiv Vojvodine neće moći da računa na povređene Marka Docića i Darka Zorića.

"Otišli su nam Srnić i Jevtić na početku priprema, nismo doveli novog igrača i moguće je da dođe još jedan krilni i špic, jer tu imamo samo Ožegovića, pošto Marko Šarić ide na operaciju. Za Radonjića ćemo još videti", istakao je Lalatović.

Čukarički je tokom leta doveo Đorđa Crnomarković, Nikolu Drinčića, Aleksandra Kirovskog i Darka Puškarića.

Vojvodina i Čukarički otvaraju novu sezonu u Superligi, u petak od 20 sati, na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve