Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.07.2017.

14:05

Bilja potpisao na tri godine za Milan

Argentinac Lukas Bilja zvanično je prešao iz Lacija u Milan, u transferu za koji se spekuliše da iznosi 17 miliona evra uz tri miliona kroz bonuse.

Izvor: B92

Autor:B92

Bilja potpisao na tri godine za Milan

Bilja ima 31 godinu, igrao je četiri godine za Lacio, a prethodno je nastupao za Anderleht u Evropi, te Independijente i Argentinos Juniorse u domovini.

Argentinac je već osmo pojačanje Milana ovog leta, posle Leonarda Bonučija (42 miliona €), Andrea Silvu (38), Andreu Kontija (25), Hakana Čalhanolua (22), Rikarda Rodrigesa (18), Matea Musakija (18).

"Milan sa zadovoljstvom saopštava da je doveo Lukasa Bilju iz Lacija. Fudbaler je potpisao trogodišnji ugovor, do 30. juna 2020. godine. Argentinac je kvalitetan igrač, sa smislom za taktiku, vizijom igre i dobar je prilikom prekida", navodi se u saopštenju "rosonera".

Milan je počeo pregovore sa Bajernom za transfer Renata Sančeza za koga Bavarci traže 35 miliona evra, te Real Madridom u vezi sa dovođenjem Alvara Morate koji bi mogao da ih košta 70 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve