Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.07.2017.

13:05

Gold kup: Meksiko na Honduras, SAD i El Salvadorom

Poznati su četvrtfinalni parovi šampionata Severne i Srednje Amerike, popularnog Gold kupa KONKAKAF zone.

Izvor: AK

Autor: AK

Gold kup: Meksiko na Honduras, SAD i El Salvadorom
Foto: Getty images

Branilac titule Meksiko igraće protiv selekcije Hondurasa, dok će se domaćin turnira Sjedinjene Američke države sastati sa El Salvadorom.

Rival Kostariki biće tim Paname, dok četvrti par čine ekipe Jamajke i Kanade.

Jamajka i El Salvador su remizirali 1:1 u poslednjem kolu grupne faze, što je obe selekcije odvelo u plej-of. Grupu C osvojio je Meksiko sa rutinskih 2:0 protiv Kurasaa.

Grupu B je osvojio SAD iako je imao isti učinak kao i Panama, ali uz bolju gol razliku, dok je najbolja u Grupi A bila Kostarika. Kao drugoplasirana je prošla kanada, a Honduras je uz El Salvador bio najbolji trećepolasirani tim.

Meksiko brani titulu na Gold kupu bez ijednog A reprezentativca na turniru, jer je udarna postava "Trikolora" učestvovala na FIFA Gold kupu sredinom juna.

U četvrtfinalima u Finaledlfiji se u sredu sastaju Kostarika – Panama i Sjedinjene Države – El Salvador, dan kasnije u Glendajlu, predgrađu Finiksa, igraju Jamajka – Kanada i Meksiko – Honduras.

Polufinala su na programu u subotu, veliko finale KONKAKAF Gold kupa igra se u sredu, 26. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve