Nova vest
Fudbal

Subota, 15.07.2017.

22:44

Montela: Cilj LŠ, Bonuči je fudbaler svetske klase

Trener fudbalera Milana Vinčenco Montela rekao je da njegov klub radi izvanredan posao i posebno je zahvlan zbog dovođenja Leonarda Bonučija.

Izvor: PT

Autor: PT

Montela: Cilj LŠ, Bonuči je fudbaler svetske klase
Getty images

"Klub radi izvanredan posao na tržištu dovođenjem iskusnih i mladih igrača. Uveren sam da su dovedena prava pojačanja. Ne osećam pritisak, lakše mi je da treniram jake igrače", rekao je Montela italijanskim medijima.

Milan je otputovao na turneju u Kini, a u utorak bi ekipi u Guandžouu trebalo da se priključe Bonuči i Lukas Bilja.

Montela je izrazio zahvalnost zbog dovodjenja Bonučija i naveo da je "san" raditi sa takvim fudbalerom.

"Bonuči je fudbaler svetske klase. Što se tiče tehnike, mislim da su on i Serhio Ramos najbolji štoperi na svetu. San je raditi sa takvim igračima, tako da sam veoma zahvalan", istakao je trener italijanskog kluba.

Upitan da li će Bonuči odmah dobiti kapitensku traku, Montela je kazao da ima nekoliko kandidata i da će sa čelnicima kluba razmeniti ideje.

Milan je ovog leta napravio velike promene, ali Montela uprkos brojnim pojačanjima smatra da su Juventus, Napoli i Roma favoriti za titulu šampiona Italije.

"Naš cilj je da udjemo u Ligu šampiona. Ponavljam, imam kvalitetne igrače na raspolaganju, a sa Bonučijem i Biljom smo mnogo jači. Tu je i Hakan Čalhanoglu. Videćemo", rekao je Montela.

Milan će sezonu početi 27. jula, kada će igrati protiv rumunske Krajove u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve