Nova vest
Fudbal

Petak, 14.07.2017.

22:21

Ilić: Ništa nije nemoguće; Iliev: Stiže pojačanje

Kapiten Partizana Saša Ilić optimista je u vezi sa potencijalnim duelom sa Olimpijakosom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Ilić: Ništa nije nemoguće; Iliev: Stiže pojačanje
Foto: StarSport

Ukoliko crno-beli prođu Budućnost u drugoj rundi, a u utorak će u Podgorici da brane 2:0 iz Beograda, krajem juna i početkom avgusta ih opekuje dvomeč sa najvećim grčkim timom.

"Jeste teško, ali sa Partizanom ništa nije nemoguće. Meni se sviđa što ćemo prvi meč da igramo u Beogradu, a revanš u Atini", rekao je Ilić za "Večernje novosti".

Sportski direktor Ivica Iliev najavljuje da će se klub pojačati pred okršaj sa crveno-belim gigantom iz Pireja.

"Posle utakmice u Podgorici ćemo sigurno biti jači. Prvo, Leonardo će biti spreman za 90 minuta igre, a stići će još jedan igrač. Sportski duh i moral nalažu da se prvo posvetimo Budućnosti, pa onda Olimpijakosu. Realno, to je ubedljivo najjači rival koga smo mogli da dobijemo na žrebu", rekao je Iliev.

On je takođe istakao optimizam pred duel sa ekipom koja je skoro redovno učesnik grupne faze Lige šampiona.

"Ne bi trebalo da navijače podsećam da smo mi u ovoj godini već jednom bili među otpisanima u trci za titulu ili duplu krunu u Srbiji. Svi znamo kako se ta trka završila. Sa istim žarom i optimizmom gledam na eventualni dvomeč protiv Olimpijakosa", dodao je direktor Partizana.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu su 25/26. jula i 1/2. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve