Nova vest
Fudbal

Petak, 14.07.2017.

18:19

Trener Olimpijakosa: Mogli smo proći i gore

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi nije najzadovoljniji što je potencijalni rival njegovog tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan.

Izvor: AK

Autor: AK

Trener Olimpijakosa: Mogli smo proći i gore
Foto: Getty images

Crno-beli prvo treba da završe posao protiv Budućnosti, pre okršaja sa bratskim klubom svog najvećeg rivala.

Olimpijakos je prošle sezone neočekivano eliminisan upravo u trećoj rundi kvalifikacija od Hapoel Ber Ševe iz Izraela, pa je Hasi oprezan ouči potencijalnog duela sa srpskim šampionom.

"Mogli smo da prođemo gore, ali i bolje na žrebu. Važno je da ostanemo koncentrisani. Imamo dobar tim, kvalitetne fudbalere. Novi igrači polako ulaze u ritam, atmosfera je odlična", rekao je Hasi.

S obzirom na pobedu Partizana u Humskoj od 2:0, fudbalska javnost je već prežalila Budućnost i vidi crno-bele kao rivala grčkog velikana, iako je ostao revanš u Podgorici u utorak.

"Dobro poznajemo Partizan, poštujemo srpskog šampiona. Prednost Partizana je što će iza sebe imati dva meča u drugom kolu. Za nas je dobro što je prvi meč u gostima, a revanš pred našim navijačima. Sada ćemo da se fokusiramo na Partizan, u ovoj fazi takmičenja svaki protivnik je težak", dodao je Albanac sa klupe Olimpijakosa.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za LŠ su na programu 25/26. jula i 1/2. avgusta, a Partizan će biti domaćin prvog susreta, ukoliko u međuvremenu eliminiše Budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve