Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.07.2017.

19:52

Lep gol Grujića: Da pokažem Klopu da sam spreman

Vezista Liverpula Marko Grujić rekao je da želi da pokaže menadžeru Jirgenu Klopu da je spreman da igra i da se bori za mesto u timu u predstojećoj sezoni.

Izvor:

Autor:

Lep gol Grujića: Da pokažem Klopu da sam spreman
Getty Images

Grujić je postigao gol u sredu u priprmenoj utakmici protiv Trenmera, u kojoj je Liverpul pobedio 4:0.

"To je bila dobra utakmica za nas. Lepo je postići gol, ali mnogo rada je pred nama, sutra je novi dan. Pobeda u prvoj utakimici u novoj sezoni je uvek važna. Sada se pripremamo za naredni duel u petak protiv Vigana. Želim da pokažem svim članovima stručnog štaba da sam spreman da igram i da sam spreman za to da budem u ekipi ove sezone. Na meni je da dokažem da mogu da pomognem ekipi da ostvari lepe stvari", rekao je Grujić za Liverpul Eho.

Grujić je prošle godine iz Crvene zvezde prešao u Liverpul, a samo dva puta je bio u prvoj postavi 'Crvenih', a šest puta je na teren ušao sa klupe. Ipak, mora se istaći i da je imao problema sa povredama leđa i tetive, zbog čega je propustio gotovo celu polusezonu.

Srpski fudbaler rekao je da veruje da će mu u predstojećoj koristiti sve što je naučio u prvoj godini u Engleskoj.

"Mislim da sam sada mnogo bolji nego kada sam došao u Liverpul. Fizički, ali i u smislu fudbalskih stvari. To ću pokušati da pokažem što pre. Prošlogodišnje pripreme sam počeo zaista dobro, a onda sam doživeo dve povrede oko nove godine. Naporno sam radio da se vratim i osećao sam se dobro. Mislim da sam imao dobru godinu, na ličnom planu. Razvio sam se kao fudbaler, a sada se pripremam za drugu sezonu u Liverpulu i trebalo bi da budem mnogo bolji. Gol protiv Trenmera će mi dati više samopouzdanja da nastavim", naveo je on.

Grujić je rekao da ekipa mora dobro da se pripremi, pošto će ove sezone igrati više utakmica.

"Mladim igračima, kao što sam ja, su potrebne prijateljske utakmice da pokažemo treneru da možemo daigramo. Radujemo se utakmicama u Hong Kongu i Nemačkoj, gde ćemo pokušati da mu pokažemo naš kvalitet", rekao je dvadesetjednogodišnji vezista.

"Moramo da pomognemo jedan drugome i da damo sve od sebe da odemo što dalje u Ligi šampona i da ponovo budemo u vrhu Premijer lige", zaključio je Grujić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve