Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.07.2017.

23:40

Leonardo: Pretili mi smrću, nisam tražio milion €

Brazilac Leonardo nastavio je tamo gde je stao proteklog proleća u dresu Partizana, sa golovima i emotivnim porukama za navijače.

Izvor: AK

Autor: AK

Leonardo: Pretili mi smrću, nisam tražio milion €
Foto: StarSport

Leonardo je meč protiv Budućnosti u utorak počeo na klupi, ali čim je ušao u igru na poluvremenu pokrenuo je crno-bele i svojim golom doneo 2:0 pred revanš u Podgorici.

"Bila je veoma teška utakmica, posebno prvo poluvreme. Jako su se branili, ali je već u drugom bilo bolje. Ostvarili smo veoma važnu pobedu", rekao je Leonardo.

On je gol proslavio ispod južne tribine uz poruku ispod dresa "Ovde sam samo zbog vas navijača".

"Pretili su mi na Instagramu da će da me ubiju. Došao sam zbog njih i odigrao ovu utakmicu. Ostao sam u klubu zbog ljubavi prema njima i Partizanu. Novac nije najvažniji, fudbal nije samo biznis, to je pre svega ljubav, pare će da dođu. Nikad mi nisu bile bitne, nikad ih nisam tražio, a pričaju kako "Leo hoće ovo, Leo hoće ono". Da tražim miliona evra. To nije istina, moje srce plače zbog toga, igram zbog navijača. Neka stanu pored mene i kažu to", rekao je emotivni Brazilac.

Već nedeljama se spekuliše o njegovom odlasku iz Humske, na pripreme je kasnio više od dve nedelje, pa se spekulisalo da ne želi da igra.

"Morate pitati ljude iz kluba da li ostajem. To ni oni ne znaju. Ja znam šta želim, pitanje je šta oni žele. Samo je potrebno da pričaju sa mnom, a ne sa drugim ljudima, da pričaju šta stignu novinarima. Ja sam uvek iskren, volim ovaj klub, navijače, osvojio sam duplu krunu, sada želim da pobeđujemo u Evropi, da se borimo za Ligu šampiona. Ako oni pred novinarima kažu šta je problem i šta su pričali sa mnom, i ako slažu, onda ću ja da kažem sve iskreno. Ne tražim novac, nego poštovanje", zaključio je Leonardo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve