Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.06.2017.

15:40

Lalatović: Odbio sam Zvezdu zbog kućnog vaspitanja

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da se nikada u karijeri nikom nije nudio i otkrio da je nedavno odbio poziv Crvene zvezde jer nije loš čovek

Izvor:

Autor:

Lalatović: Odbio sam Zvezdu zbog kućnog vaspitanja
StarSport

Selektor mlade reprezentacije Srbije želeo je na taj način, kako kaže, da bude korektan prema klubu i reprezentaciji.

"Ispao bih nekorektan prema Čukaričkom i reprezentaciji da sam prihvatio. Ispravno sam odlučio, iako sam odbio nešto što nikad niko ne bi odbio. Uradio sam tako zbog svog stava, kućnog vaspitanja i karaktera. U Zvezdi sam ponikao, ali ispao bih loš čovek da sam prihvatio, a ja to nisam", rekao je Lalatović.

On je prokomentarisao i kritike posle neuspeha sa mladom reprezentacijom na prvenstvu Evrope u Poljskoj.

"Za svaki uspeh je potrebna i sreća. Bili smo bolji od Portugala i Makedonije, a sa Španijom smo igrali fenomenalno sa igračem manje 60 minuta i ne treba kritikovati. Ne može meni niko da oduzme najbolje trenerske rezultate u Superligi. Marko Nikolić ima duplu krunu, ali gledaju se i rezultati u Evropi, a kao trener Vojvodine u Evropi u osam utakmica sam imao jedan poraz, u prvenstvu za 13 meseci nisam izgubio utakmicu. Strani stručnjaci kažu da ste ispred svih u Superligi, ali ne može u Srbiji da se oprosti uspeh. Jedva čekaju u meni da vide neuspeh, ali ja im to neću dozvoliti. Čim imaš rezultat, stav i ne daš na sebe odmah smetaš. Ne dotiču me loši komentari, jako sam zadovoljan kako ide moja trenerska karijera", poručio je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve