Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.06.2017.

10:44

Ljubomir Fejsa – decenija na šampionskom podijumu

Reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa pohvalio se na Instagramu kolekcijom šampionskih medalja, na čijem broju bi mu veliki broj kolega pozavideo.

Izvor:

Autor:

Ljubomir Fejsa – decenija na šampionskom podijumu
Instagram@fejsa5

Vezista Benfike nalazi se na drugom mestu na večnoj listi po broju trofeja – kada su srpski igrači u pitanju – jer je do sada sakupio čak 21 trofej u karijeri.

Ispred dvadesetosmogodišnjeg momka iz Vrbasa je samo Dejan Stanković sa 25, a Nemanja Vidić sa 18, Vladimir Jugović i Velibor Vasović sa po 12, odnosno Branislav Ivanović sa 10.

Takođe, ono što je posebno impresivno jeste činjenica da je Fejsa već tačno deceniju 'nacionalni šampion', sa tri različita kluba.

Seriju je započeo sa tri osvojene titule sa Partizanom, isto toliko puta bio je i prvak Grčke sa Olimpijakosom, dok je sa 'Orlovima' iz Lisabona to činio četiri puta.

U svojoj kolekciji ima još i po dva Kupa Srbije, Grčke i Portugala, kao i tri trofeja Liga Kupa i dva Superkupa sa Benfikom.

#notbad😝

A post shared by Ljubomir & Suzana Fejsa💙Mateo💙 (@fejsa5) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve