Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.06.2017.

09:15

Surogat majka rodila Ronaldu blizance: Jedva čekam

Kapiten Portugala, najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo napustio je nacionalni tim posle poraza u polufinalu Kupa Konfederacije jer je postao otac blizanaca.

Izvor:

Autor:

Surogat majka rodila Ronaldu blizance: Jedva čekam
Getty Images

Kako je saopštio preko zvaničnog Fejsbuk profila, surogat majka donela je pre nekoliko dana na svet braću blizance – istakavši da je presrećan što će ih konačno upoznati.

"Bio sam u službi nacionalnog tima, kao i uvek, dušom i telom, čak iako su mi sinovi u međuvremenu došli na svet. Nažalost, nismo uspeli da ispunimo cilj koji smo želeli, ali sam uveren da ćemo nastaviti da donosimo radost Portugalcima. Predsednik Saveza, selektor i drugovi iz reprezentacije su me dirnuli na sastanku i to im nikada neću zaboraviti. Veoma sam srećan što ću po prvi put biti sa svojom decom", napisao je Kristijano.

Kristijano je prvi put postao otac 17. juna 2010. godine, kada je takođe surogat majka na svet donela Kristijana Ronalda juniora u bolnici u San Dijegu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve