Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.06.2017.

17:16

Boaći: Bez navijača ne bi bilo Zvezde, ni Boaćija

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se u Beogradu za prvu utakmicu u sezoni, a priključili su im se i oni koji su imali reprezentativne obaveze.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Boaći: Bez navijača ne bi bilo Zvezde, ni Boaćija
fkcrvenzvezda

Dok Ristić, Manojlović i Kanga treniraju zajedno sta ostalima, klub je dobio i novo-staro pojačanje.

Ugovor sa Zvezdom je potpisao napadač Boaći, koji je za Zvezda TV govorio o uticima posle produžetka saradnje.

“Zahvalio bih Bogu na ovom prelepom danu. Jako sam srećan što sam deo Zvezdine istorije, a specijalnu zahvalnicu dugujem njihovim navijačima, podršci i na to kako su me prihvatili. Zahvaljujem se i direktoru i predsedniku, kao i mojim menadžerima“.

Boaći ima 24 godine, a tokom karijere je bio član italijanskih prvoligaša Juventusa, Đenoe i Atalante, te Latine, dok je igrao na pozajmicama u Sasuolu, španskom Elčeu i holandskoj Rodi.

“Bez navijača ne bi bilo Zvezde, a ni Boaćija. Molim se Bogu da mi pomogne da postignem onoliko golova kao i prošle godine, ali i više kako bi navijače i klub učinio srećnim“, dodao je on.

Boaći je na "Rajko Mitić" stigao u januaru i na 19 utakmica postigao 16 golova, 12 u Superligi Srbije.

"Kao i svake sezone i ove želim da napredujem. Ako sam postigao 16 golova u četiri meseca, onda niko ne zna koliko mogu cele sezone. Želim da više napredujem i da postižem više golova", istakao je Boaći.


U prilogu možete da vidite i šta su govorili glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić posle Skuupštine koja je imala prvo zasedanje u novom sazivu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve