Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.06.2017.

08:25

Đurovski ostao u Zvezdi – član Upravnog odbora

Doskorašnji trener Crvene zvezde Boško Đurovski ostao je u klubu iako više nije šef stručnog štaba, imenovan je u Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92

Autor:B92

Đurovski ostao u Zvezdi – član Upravnog odbora

Pored Đurovskog, za nove članove UO izabrani su i reditelj Jug Radivojević i doktor Aleksandar Marković, navodi se u saopštenju Zvezde.

Sednici je prisustvovalo 56 članova od 70 koliko čini Skupštinu. Konstatovano je da je na prethodnim izborima glasalo 1.270 članova kluba i da je odabrano 36 članova Skupštine.

Za predsednika Skupštine je Ratomir Dujković, a dva nova potpredsednika Skupštine su doktor Branko Beleslin i Aleksandar Radojičić.

Poslovni direktor kluba Stefan Pantović izneo je osnovne brojke kada je finansijski izveštaj za 2016. godinu u pitanju.

"Sa poslovne strane imamo razloga za zadovoljstvo, jer smo drugu godinu zaredom poslovali pozitivno. Ostvarili smo profit od preko dva miliona evra i takva dobit je nezabeležena u prethodnih 17 godina, a verovatno i više. Klub je ostvario prihod od 24.369.497, a rashod 22.317.210 evra", rekao je Pantović.

On je naveo da u klubu i ove godine očekuju da će ostvariti pozitivan finansijski rezultat.

"Imali smo i kontrolu UEFA koja je nedvosmisleno potvrdila da je administrativni deo kluba uspeo da odgovori na sve izazove koje je klub imao na finansijskom smislu. S druge strane, konstatovano je da je klub i dalje primoran da prodaje fudbalere kako bi zaradio novac. Od transfera igrača, prethodne godine je prihodovano 58 odsto budžeta", rekao je Pantović.

Svoj izveštaj pred Skupštinom podneo je i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Sve odluke i tačke usvojene su jednoglasno, a puna podrška Skupštine kluba data je i inicijativi da se koriguje broj šampionskih titula Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve