Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.06.2017.

18:27

Aleksandar Pešić u Zvezdi za 750.000 evra!

Aleksandar Pešić, mladi reprezentativac Srbije, potpisaće u sredu ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine.

Izvor:

Autor:

Aleksandar Pešić u Zvezdi za 750.000 evra!
Getty Images

Kako prenose ' Novosti', uprava tima sa stadiona 'Rajko Mitić' dogovorila se sa čelnicima Tuluza obeštećenje od 750.000 hiljada evra, s tim da će ono biti isplaćeno u dvanaest mesečnih rata.

Nekadašnji centarfor Jagodine, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Atalanti, će tako postati drugo najskuplje pojačanje još od dolaska Darka Kovačevića iz Proletera krajem prošlog milenijuma, dok najskuplji ostaje prelazak Siniše Mihajlovića iz redova novosadske Vojvodine u najtrofejniji srpski klub.

Pešić bi u sredu trebalo da se obaveže na trogodišnji ugovor sa crveno-belima i da bude prijavljen kao džoker već za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Florijane, kako bi saigračima mogao da pomogne u revanšu na Malti narednog četvrtka.

Prethodnih dana se spekulisalo da je i Partizan zainteresovan za dvadesetpetogodišnjeg napadača, ali je večiti rival bio brži i konkretniji.

Pešić je karijeru započeo u niškom Radničkom, posle čega je kratko nastupao za OFI sa Krita, odnosno dok potpunu afirmaciju nije doživeo u Šerifu.

U Tiraspolju je postigao 28 pogodaka na 62 meča, pre nego što se u sezoni 2013/2014 vratio u Jagodinu. Dobra sezona među 'Ćuranima' preporučila ga je Tuluzu, ali je promenom trenera izgubio mesto u timu.

Na 60 mečeva za tim sa 'Munisipala' deset puta je bio strelac, dok je na šest mečeva u Bergamu jednom pogodio mrežu.

Ovo je treća dobra vest za Zvezdaše u jednom danu, posle informacije da je klupski dug dodatno smanjen i potpisa Ričmonda Boaćija, takođe za trogodišnju vernost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve