Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.06.2017.

12:39

Bilja želi u Milan, "rosoneri" ciljaju i Berardija

Vezni igrač Lacija Lukas Bilja već je dogovorio saradnju sa Milanom i tražio od Lacija da ga proda još pre mesec dana, potvrdio je njegov agent.

Izvor: AK

Autor: AK

Bilja želi u Milan,
Foto: Getty images

Argentinac je jedan od prioriteta "rosonera" u predstojećem prelaznom roku, ali nudi 15 miliona evra Lacijalima, pet manje od onoga što oni traže.

"Lukas je razgovarao sa Lacijom, izrazio svoju želju da napusti Rim. Postoji dogovor sa Milanom, čekamo da dva kluba pronađu rešenje. Znam da razgovaraju, jer postoji i opcija iz Engleske, ali ne mogu sada o tome da pričam. Nadam se da će se sve rešiti sledeće nedelje", rekao je Enco Mantepaone.

U međuvremenu, Domeniko Berardi se našao na radaru Milana, ali će se obratiti Sasuolo samo ukoliko Suso napusti San Siro.

Prethodnih nedelja se najavljivao transfer Berardija u Romu, posebno nakon što je trener Sasuola Euzebio di Frančesko preuzeo stručni štab "vučice", ali rimski klub nije spreman da plati 50 miliona evra za transfer.

Berardi je jasno priznao da je od detinjstva navijač Intera, ali je rekao da mu ne smeta da igra za bilo koji drugi klub, pa je tako bio član Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve