Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.06.2017.

20:10

Ugovor sa Zvezdom proslavio na pumpi uz zeljanicu

Filip Stojković će svoj povratak u klub pamtiti po gurmanlucima sa puta za Zlatibor.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ugovor sa Zvezdom proslavio na pumpi uz zeljanicu
Foto: FK Crvena zvezda

Za slavlje nije bilo mnogo vremena jer se tim već priprema za prvi meč protiv Florijane u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Ja sam proslavio saaaa... zaboravio sam sad vozač kako se zove od Marakane do Zlatibora. Svratili na pumpu, pita zeljanica, jogurt i do Zlatibora je bilo slavlje super. Šalim se, hajde prvo da se dobije ova prva utakmica pa ćemo proslaviti to. Ima vremena, prvo da se prođu ovi pa ćemo proslaviti to kako treba", rekao je Stojković u epizodi Zvezda TV.

Stojković kaže da utakmice crveno bele pamti iz perioda kada je za Zvezdu igrao Dragan Bogavac.

"Jedno pet, šest godina sigurno sam skupljao lopte na Marakani tada, koja je generacija bila, Bogavac je još bio u Zvezdi. Uvek ću da pamtim utakmicu Zvezda - Ren i Zvezda - Bajern Minhen", kaže Stojković.

Stojković se u klub vratio posle tri godine u Čukaričkom i jedne sezone u ekipi Minhena 1860. Sa sadašnjim trenerom Vladanom Milojevićem je 2015. osvojio Kup. Prethodno je bio u Čukaričkom još po sezonu kao pozajmljen igrač proveo u Sopotu i Banatu.

U klub je stigao i Marko Gobeljić koji kaže da je ugovor sa svojim drugovima iz Kraljeva proslavio "burno". Crvena zvezda je završila pripreme na Zlatiboru, a 29. juna je očekuje prva utakmica protiv malteške Florijane u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve