Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.06.2017.

12:35

Barsa zove Paulinja, njemu teško da napusti Kinu

Bivši igrač Totenhema Paulinjo potvrdio je da je dobio ponudu Barselone, ali sve zavisi od Marka Veratija.

Izvor: AK

Autor: AK

Barsa zove Paulinja, njemu teško da napusti Kinu
Foto: Getty images

Katalonci pokušavaju da dovedu talentovanog Italijana iz PSŽ, a ukoliko omanu, alternativa je Brazilac koji trenutno igra u Kini.

Paulinjo je na leto 2015. napustio Spurse posle loše sezone i prešao u Gvangdžu Evergrande za 15 miliona evra.

"Dobio sam ponudu. Srećan sam što je tim kao što je Barselona zainteresovan za mene, to je neprocenjivo. Nemam rok do kada moram da odgovorim, razgovaram sa svojim agentom svakog dana, ali prvo Barsa i klub moraju da postignu dogovor", rekao je Paulinjo.

Brazilac je postigao devet golova na 21 utakmici ove sezone, a iako je u januaru produžio ugovor do 2020, razmišlja o povratku u Evropu.

Srećan sam trenutno svojim životom i karijerom, teško je odlučiti se. Moram mnogo stvari da izvagam pre nego što doneseom odluku. Prvo zbog žene, drugo što lepo živimo u Kini. Sviđa nam se mesto, ljudi, borimo se za titulu u Superligi i Ligi šampiona Azije", dodao je Paulinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve