Nova vest
Fudbal

Subota, 24.06.2017.

12:50

Partizan: Leonardo dobija povišicu i konkurenciju

Sportki i generalni direktor Partizana Ivica Iliev i Miloš Vazura najavili su ojačavanje tima za kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Partizan: Leonardo dobija povišicu i konkurenciju
Foto: StarSport

Prioritet srpskog šampiona je ostanak Uroša Đurđevića i Leonarda, ali i dovođenje još jednog kvalitetnog ofanzivnog igrača.

"Ne moramo nikog da prodajemo, pojačaćemo ugovore Evertonu i Leonardu, nećemo da se odreknemo Đurđevića", rekao je Vazura za "Sportski žurnal".

Vazura je za ponedeljak najavio povratak Brazilca Leonarda, koji je prvobitno timu trebalo da se priključi pre pet dana. U međuvremenu, Iliev najavljuje dodatno pojačanje za tim Miroslava Đukića.

"Radim na dovođenju još jednog igrača Leonardovog kvaliteta. To ne znači da će Brazilac otići iz Partizana, već želim da napravim najbolji mogući Partizan", rekao je Iliev za "Žurnal".

Bivši napadač je pozvao navijače da podrže mladog Danila Pantića, koji je dočekan lavinom uvreda na društvenim mrežama po povratku u Humsku, a zbog načina na koji ne napustio klub pre dve godine.

"Podrškom Pantiću navijači pomažu i klubu", zaključio je Iliev.

Fudbaleri Partizana su završili prvi deo priprema na Zlatiboru gde su doživeli dva poraza u test utakmicama. Crno-beli će drugu fazu obaviti u Sloveniji u Moravskim Toplicama od 25. juna do 5. jula, a igraće sa Kopenhagenom i moskovskim CSKA.

Srpski šampion sezonu će početi 11. jula kada dočekuje podgoričku Budućnost u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš u Crnoj Gori je sedam dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve