Nova vest
Fudbal

Petak, 23.06.2017.

21:30

Milojević: Biće sve u redu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je nakon novog remija na pripremama, u generanoj probi za sezonu, da će biti sve u redu.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Biće sve u redu

Zvezda je igrala bez golova sa Rudarom iz Pljevalja na Zlatiboru, šest dana ouči početka sezone i prvog meča kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Generalno sam zadovoljan sa nekim stvarima, puno toga ima da se ispravi, ali se videla želja i zamor igrača. Imamo vremena do četvrtka i meča sa Florijanom, do tada bićemo pripremljeni. Nismo imali brzinu, ne samo jednog ili dva igrača, već cele ekipe. Optimista sam, biće sve u redu", rekao je Milojević.

Kako je naglasio, pobede su uvek prioritet, ali je u testu sa crnogorskim predstavnikom želeo da vidi druge stvari.

"Mnogo igrača nije naviklo na ovakav ritam, psihički zamor posle svega iz prošle sezone. Raduje me da je atmosfera izuzetno dobra, što je jako bitno za početak. Uvek volim da pobedim, ali u ovakvim mečevima želim nešto drugo da vidim. Psihološki je dobro da se pobedjuje, Zvezda je Zvezda", kazao je Milojević.

Prema njegovim rečima, ekipi je neophodno da igra u kontinuitetu kako bi se uigrala, pohvalivši igru Filipa Stojkovića i Slavoljuba Srnića po desnoj strani.

Za veziste Damijana Le Taleka i Mičela Donalda rekao je da se sa njima puno razgovara i da očekuje više od njih, ali i od celog tima.

"Njih dvojica su bili nosioci Zvezdine igre. Pričamo dosta sa Le Talekom i želimo da ostanu. Profesionalci su i moraju se fokusiraju na svoje obaveze. Ono što neću jeste nezadovoljne igrače i ko god da izrazi želju može da ide. Neću da trpim nezadovoljstvo, želim maksimum od svih", zaključio je Milojević, uz konstataciju da ima nekoliko dilema oko sastava pred premijeru protiv Florijane u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve