Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.06.2017.

17:13

Đukić nezadovoljan: U Sloveniji stvaramo tim

Trener Partizana Miroslav Đukić nezadovoljan je igrom i kako tim izgleda posle drugog uzastopnog poraza na pripremama na Zlatiboru.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić nezadovoljan: U Sloveniji stvaramo tim
Foto: StarSport

Posle crnogorske Zete bolja od srpskog šampiona je bila i ekipa lučanske Mladosti, minimalnim rezultatom golom iz penala.

"Ne možemo da budemo zadovoljni ni igrom ni kako smo izgledali kao ekipa. Ne želimo da služi kao izgovor, ali ekipa je bila veoma "teška". Iza, a i ispred nas su teške pripreme. S druge strane, ovo mora da nam posluži da uvidimo da ekipa mora da bude borbena, angažovana i da nećemo moći sa grbom da pobeđujemo. Ovo je dobra lekcija koja je došla u pravo vreme da ako želimo da ponovimo uspeh Partizana moramo mnogo da radimo i da je to jedini put koji vodi do uspeha", rekao je Đukić.

Međutim, Đukić je pripreme na Zlatiboru opisao kao eksperimentalne, dok stvaranje prave ekipe planira u Sloveniji.

"Dosta radimo na taktici, fali uigranost ekipe, fali i dosta igrača. S druge strane, dajemo šansu i mladim fudbalerima da bismo videli šta mogu da nam daju. To nazovimo šarenilo nam sigurno odmaže rezultatski, ali u Sloveniji počinju prave probe gde neće biti mesta "šaranju ekipe", već moramo da oformimo tim sa kojim ćemo igrati protiv Budućnosti", zaključio je trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve