Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.06.2017.

20:33

Torcidina igra – udari Mamića, pošalji ga u more

U ponedeljak se na splitskoj Rivi sprema velika fešta povodom predstavljanja nastavka projekta otkupa deonica Hajduka pod nazivom ‘Za sva vrimena!’.

Izvor: B92

Autor:B92

Torcidina igra – udari Mamića, pošalji ga u more
EPA/ANTONIO BAT

Program će između ostalog biti popunjen milenijskim fotografisanjem, velikim koncertom Marijana Bana i Diktatora, dodelom nagrade za najboljeg igrača u izboru članova grupe “Naš Hajduk,” dolazak Marija Pašalića i ostalim iznenađenjima.

Svoj doprinos večerašnjem događaju, koji je počeo u 19 sati i 11 minuta, daće i grupa Torcida Split koja je putem službene Fejsbuk stranice pozvala svoje pripadnike da od 20 sati, za vreme trajanja predstavljanja akcije, svrate do luke, gđe će se odvijati kulturno-umetnički performans.

Detalji performansa nisu poznati, ali hrvatski mediji navode da će biti organizovana nagradna igra udaranja lutke Zdravka Mamića. Prema nezvaničnim informacijama, onaj ko bude najdalje udario “Mamića” i poslao ga u more, biće pobednik.

Torcida je ovim performansom podsetila na napad koji se nedavno dogodio, kada je jedan pripadnik te grupe fizički napao nekadašnjeg predsednika zagrebačkog Dinama i povredio ga.

Identifikovan je kao Domagoj Ivelić koji je uhapšen zbog povređivanja Mamića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve