Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.06.2017.

14:26

Emeri: Mbape, porodica je u Parizu

Trener Pari Sen Žermena Unaj Emeri pozvao je vunderkida Monaka Kilijana Mbapea da odbaci ponude Real Madrida, Barselone i ostalih klubova i dođe u Pariz.

Izvor: PT

Autor: PT

Emeri: Mbape, porodica je u Parizu
Getty Images

Španski stručnjak smatra da bi za 18-godišnjeg fudbalera bilo bolje da se igra u gradu u kojem je rođen i gde mu je porodica, dodavši da je Francuska bolja zemlja za razvoj igrača nego Emerijeva domovina.

"U Španiji svi pričaju o Barseloni i Realu, ali moram da mu kažem da je bolje da predstavljaš francuski tim. Uz svo poštovanje prema Monaku, Mbape je rođen u Parizu i tu mu je porodica, u PSŽ-u bi imao osećaj pripadnosti, strasti... Ukoliko napusti Monako najbolje bi mu bilo u Parizu", rekao je Emeri za agenciju EFE.

Parižani neće žaliti novac za Mbapea i spremni su čak da sruše rekordan iznos u istoriji fudbala, veruje se oko 130 miliona evra.

Slično razmišljaju i u Realu, Barseloni, Arsenalu, Mančester Sitiju...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve