Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.06.2017.

12:54

Milivojević: Mislio sam da nije, ali je bio penal

Vezni igrač Srbije Luka Milivojević rekao je posle meča sa Velsom da je tek posle pregledanja snimka video da je sudija opravdao svirao penal.

Izvor: AK

Autor: AK

Milivojević: Mislio sam da nije, ali je bio penal
Foto: StarSport

Milivojević je vukao za dres napadača Velsa Sema Vouka u 33. minutu utakmice, posle čega su "Zmajevi" poveli 1:0.

"Iskren da budem, mislio sam da nije bio penal, ali kad sam pogledao snimak video sam da je bio. Trebalo je da stojim na prvoj stativi, video sam da je došao igrač viška, kasnili smo u preuzimanju igrača, ja sam uzeo na skoku njihovog najopasnijeg igrača, lopta je došla baš tu, iskreno nisam nisam ni bio dovoljno koncentrisan jer je trebalo da budem na drugoj poziciji. Bio sam ubeđen da nije penal, imao sam kontakt s njim, ali je bio blizu mene, nisam ga vukao, držao sam ga. Pitao sam sudiju, on je rekao da je video, ja sam rekao OK, kad sam pogledao snimak video sam da je tako. Šta da radim, dobro je na kraju da je 1:1", rekao je Milivojević.

Golom Aleksandra Mitrovića u 74. minutu Srbija je izborila remi koji ju je ostavio na deobi prvog mesta u Grupi D kvalifikacija za SP sa Irskom, četiri kola pre kraja borbe za plasman u Rusiju.

"Mnogo teška utakmica po nas. Nisu nas iznenadili taktički, nisu ni imali neke šanse po gol, osim penala. Ali smo i mi ušli teško, bila je mnogo tvrda utakmica prvu poluvreme, posle smo stali na loptu, počeli da kružimo i tražimo gol, mislim da smo ga zaslužili. Selektor nije bio zadovoljan igrom na poluvremenu, hteo je da nas trzne, da promenimo igru, da ubrzamo, branili su se sa devetoricom igrača. Napravio je neke taktičke izmene početkom II poluvremena, što je donelo rezultat. Hvala navijačima što su došli da nas podrže, nažalost nismo uspeli da ih obradujemo pobedom, nadam se da ćemo plasmanom na Svetsko prvenstva", dodao je vezista Srbije.

Srbija sledeći meč igra 2. septembra kod kuće protiv Moldavije, a onda tri dana kasnije gostuje Irskoj u verovatno ključnoj utakmici kvalifikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve