Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.06.2017.

10:07

Mitrović napušta Njukasl – Bešiktaš ili Fenerbahče

Centarfor reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović napustiće Njukasl u letnjem prelaznom roku i najverovatnije preći u Tursku, u Bešiktaš ili Fenerbahče.

Izvor:

Autor:

Mitrović napušta Njukasl – Bešiktaš ili Fenerbahče
Getty Images

Kako piše britanski Miror, Mitrović bi se preselio u Istanbul u transferu vrednom 16 miliona evra, što je za dva miliona manji iznos za koji je stigao u Njukasl iz Anderlehta pre dve godine.

Menadžer 'Svraka' Rafael Benites spreman je da se odrekne ljubimca navijača kako bi dobijeni novac uložio u druga pojačanja.

Mitrović je prošle sezone bio u senci prvog strelca Dvajta Gejla, postigavši samo četiri gola, ali je u dresu selekcije Srbije bio efikasan i pružao dobre partije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Ukoliko bivši napadač Partizana prihvati ponudu Bešiktaša, dvostrukog uzastopnog šampiona Turske, na Bosforu će ga sačekati, još jedan srpski fudbaler, Duško Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve