Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.05.2017.

12:43

Bufon je zaslužio Ligu šampiona, a i Zlatnu loptu"

Nekadašnji kapiten i golman Reala Iker Kasiljas, pred finale Lige šampiona, poručio je da je čuvar mreže Juventusa Đanluiđi Bufon zaslužio"ušati pehar".

Izvor:

Autor:

Bufon je zaslužio Ligu šampiona, a i Zlatnu loptu
Getty Images

"Da nije protivnik u finalu Real, poželeo bih Bufonu da osvoji Ligu šampiona iz sveg srca. Navijam za Real, ali Đanluiđijeva karijera ne bi smela da se završi bez titule klupskog prvaka Evrope. Osvojio je skoro sve, osim jednog trofeja", rekao je Kasiljas za Gazetu delo Sport.

Kasiljas, kome je istekao ugovor sa Portom na kraju sezone, ističe da Bufon ima šansu da dobije 'Zlatnu loptu' za najboljeg igrača sveta.

"Pokazao je da može da se takmiči na najvišem nivou iako ima 39 godina. Može da dobije Zlatnu loptu, ali je to komplikovano za golmana. U finalu Lige šampiona može to da pokaže", poručio je Kasiljas.

Bufon u subotu protiv Real Madrida učestvuje u svom trećem finalu Lige šampiona, posle poraza na penale od Milana (2003) i Barselone 3:1 (2015).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve