Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.05.2017.

10:09

Zeman o Totijevom oproštaju: Ovo je sahrana

Frančesko Toti se u nedelju oprostio od Rome posle 25 godina u dresu "vučice", ali bivši trener rimskog kluba Zdenjek Zeman smatra da to nije razlog za slavlje.

Izvor: AK

Autor: AK

Zeman o Totijevom oproštaju: Ovo je sahrana
Foto: StarSport

Toti je protiv Đenoe na Olimpiku odigrao 786. meč otkako je postao prvotimac 1992. godine, a Romu napušta sa 307 golova, jednom titulom, te po dva Kupa i Superkupa.

"Ovo nije proslava, ovo je sahrana. Da je on odlučio da okači kopačke to bi bila sasvim druga stvar, ali ako on nije napravio tu odluku, onda je ovo tragedija. Mislim da Toti želi još da igra jer i dalje voli fudbal. Šali se na svoj račun, ali on i dalje može da trči sasvim dovoljno. Ne mogu da ga zamislim u odelu i sa kravatom", rekao je Zeman.

Zeman je dva puta trenirao Totija u Romi, prvo 1997-1999, a potom u sezoni 2012/2013. Sada vodi Peskaru, ali ne vidi "Princa Rima" u svom timu.

"Ne, on zaslužuje bolje. Nažalost, neće moći opet da igra u Italiji, zato što nikad ne bi mogao da igra protiv Rome. Ako ode u inostranstvo, to će morati da bude klub po njegovim standardima", dodao je češki stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve