Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.05.2017.

10:00

Nolito nezadovoljan Gvardiolom, hoće iz Sitija

Španski napadač Nolito otkriva zbog čega je nezadovoljan svojim statusom u timu koju sa klupe predvodi Pep Gvardiola.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Nolito nezadovoljan Gvardiolom, hoće iz Sitija
Getty images

Sezonu koju je odigrao među "Građanima" ocenjuje kao sezonu za zaborav i ističe da želi da ide iz kluba.

Napadač je prošlog leta došao iz Selte za 13.8 miliona funti, a na 30 utakmica je dao ukupno 6 golova i i uglavnom je igrao kao rezerva.

"Hoću da idem, na pozajmicu ili trajno... Znam za Atletiko, Seltu, ali to je stvar za moje zastupnike. Trenutno sam na odmoru i smiren, ali razmišljam da se vratim u Španiju", kaže Nolito za špansku Marku.

On dodaje da je nezadovoljan svojim statusom u klubu od kraja prošle godine.

"Do decembra sam igrao i bio sam zadovoljan ali tokom prošla četiri meseca gotovo da nisam uopšte igrao utakmice. Videćemo šta će biti tokom leta".

Nolito je upitan i zbog čega je došlo do njegovog odstranjivanja iz ekipe.

"Moje odstranjivanje iz sastava? Ne znam, to ćete morati da pitate Pepa Gvardiolu. Bila je ovo godina za zaborav i iskustvo koje nije prošlo onako kako sam očekivao. Ipak, idemo dalje da vidimo hoćemo li pronaći rešenje za ovo tokom leta" zaključio je napadač.

Nolito je u Mančester Siti došao posle tri uspešne sezone u Selti za koju je postigao 39 golova na 100 mečeva. Jedno vreme je bio i u Barseloni, za koju je tridesetogodišnji igrač nastupio samo dva puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve