Nova vest
Fudbal

Subota, 27.05.2017.

22:37

Stevanović otkrio kako je nadmudrio Milijaša

Golman Partizana Nemanja Stevanović izrastao je u heroja crno-belih u finišu Kupa Srbije u subotu.

Izvor: AK

Autor: AK

Stevanović otkrio kako je nadmudrio Milijaša
Foto: StarSport

Do pre nekoliko meseci rezervista Marka Nikolića je sa dve fantastične odbrane u nadoknadi vremena spasao Partizanu 1:0 kojim su crno-beli stigli do duple krune.

Stevanović je bio na mukama prilikom šuteva Nenada Milijaša, ali je paradam sačuvao svoju mrežu pred skoro 25.000 ljudi u Humskoj.

"Ovo je bila moja najbolja partija u karijeri. U 90. minutu sam svesno ostao na toj strani gde je išla lopta. Milijaš je išao na kartu da sam mlad, a iz te pozicije je teško prebaciti živi zid", rekao je Stevanović.

Na društvenim mrežama golmana Partizana "prozivaju" da je zvezdaš.

"Hvala svim "grobarima" koji su mi dali podršku od kako sam došao i od kako sam stao na gol Partizana", dodao je 25-godišnji junak crno-belih.

Partizan je u finalu Kupa slavio golom Nikole Milenkovića posle kornera u 42. minutu.

"Utakmica je bila jako teška. Trebalo je da nađemo snagu da posle osvojene titule osvojimo i Kup. Na sreću, uspeli smo. Mislim da smo bili bolji za jedan gol. Zvezda je takođe igrala dobro, sve čestitke i njihovim igračima, ali na kraju smo mi ipak izašli kao pobednici. Kad se sagleda cela sezona, sasvim zasluženo", rekao je Stevanović.

Partizan je do duple krune stigao serijom od 37 utakmica bez poraza.

"Nismo dobro krenuli, ali dolaskom (trenera) Marka Nikolića uspeli smo da se konsolidujemo i da polako idemo utakmicu po utakmicu. Verovali smo u sve ovo i stvarno živimo san na kraju", zaključio je Stevanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d