Nova vest
Fudbal

Subota, 27.05.2017.

21:02

Bleki: Dupla kruna, gol u derbiju – mogu da idem

Jedan od junaka Partizanove pobede u finalu Kupa Nikola Milenković istakao je da je ostvario svoje snove ove sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Bleki: Dupla kruna, gol u derbiju – mogu da idem
Foto: StarSport

Milenković je postao prvotimac letos, a klub napušta sa duplom krunom i odlučujućim golom u "večitom" derbiju u finalu Kupa (1:0).

"Partizan mi je omogućio sve, tu sam postavio temelje svoje karijere. Ovde živim svoje snove. Ostvario sam sve, osvojio sam duplu krunu, dao gol u derbiju. Sada idem u Fiorentinu, to je korak više u mojoj karijeri. Ovo je naš zajednički rad koji nas je doveo do ovoga", rekao je Milenković.

On se posebno zahvalio Ivanu Tomiću koji je vodio Partizan na početku sezone, ali je dobio otkaz sredinom avgusta.

"Hvala svima u klubu, bivšem treneru Ivanu Tomiću, da nije bilo njega ko zna gde bih bio. Kad je Ivan došao, on me uveo u prvi tim i sve je bilo spontano", dodao je popularni Bleki.

Zamenik kapitena Paartizana Miroslav Vulićević istakao je da su crno-beli pokazali da se nikad ne predaju.

"Apsolutno zasluzen trofej. Počeli smo seriju neporaženosti u avgustu, nismo izgubili cele sezone. Navijačima posvećujem oba trofeja. U Partizanu se nikad ne predajete. Jurili smo zaostatak, zato nam je uspeh još veći. Ovaj tim može mnogo u Evropi, ovaj tim je jak. Od četiri derbija dobili smo tri", rekao je Vulićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve