Nova vest
Fudbal

Petak, 26.05.2017.

14:47

Murinjo poručio Klajvertovom sinu: Dolaziš 2018.

Žoze Murinjo već zna ko će mu igrati u napadu Mančester Junajteda od leta 2018. – Džastin Klajvert, sin legendarnog holandskog centarfora Patrika.

Izvor: AK

Autor: AK

Murinjo poručio Klajvertovom sinu: Dolaziš 2018.
Foto: EPA/PETER POWELL

Portugalac je prišao 18-godišnjem napadaču Ajaksa posle finala Lige Evrope (2:0) i rekao mu da želi da ga dovede na Old Traford.

"Želim tebe. Ti si poseban. Još jednu sezonu i doći ćeš u Mančester. Još jednu sezonu blistaj u Ajaksu, a onda ćemo zajedno pisati istoriju. Vidimo se 2018, osvojićemo Ligu šampona", rekao je Murinjo.

Mladi Klajvert je delovao impresionirano dok ga je višestruki šampion Evrope hvalio te kratko rekao: "Jedva čekam".

Džastin Klajvert je debitovao za prvi tim Ajaksa ove sezone i postigao dva gola na 13 utakmica u holandskoj Erediviziji.

Njegov otac je svojevremeno bio napadač Ajaksa, Milana, Barselone, Njukasla, Valensije, PSV i Lila, a upravo njegovim golom su "kopljanici" šokirali "rosonere" u finalu Lige šampiona 1995.

Patrik je imao samo 18 godina kada je u produžetku meča u Beču srušio katalonskog giganta. Dao je 40 golova na 79 nastupa za reprezentaciju Holandije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve