Nova vest
Fudbal

Petak, 26.05.2017.

11:59

Kolman: Bez Bejla smo bili odlični u Belgiji

Selektor Velsa Kris Kolman nije zabrinut zbog izostanka suspendovanog Gereta Bejla protiv Srbije u Beogradu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Kolman: Bez Bejla smo bili odlični u Belgiji
Foto: Getty images

"Igrali smo u Belgiji 2013. godine bez Bejla, Vilijamsa i Alena, pa smo došli do pozitivnog rezultata (1:1 prim. aut). Tada je neverovatan bio Remzi i sada će preuzeti odgovornost. Spremni smo da se izdignemo, ubeđen sam u to, verujem u svoje igrače, sposobni su da urade sve što mogu i ne postoji briga", rekao je Kolman.

Kolmanu su britanski mediji meč protiv Srbije označili kao presudan oko ostanka na klupi Velšana, a već se spominje da bi mogao da preuzme Kristal Palas, timu u kojem je proveo igračku karijeru u periodu od 1991. do 1995. godine.

"Srećan sam kada se spomene Palas, voleo bih da jednog dana budem menadžer tog kluba, ali nisam siguran da li je princ Čarls spreman za mene", našalio se Kolman, a potom nastavio u ozbiljnom tonu.

"Proveo sam lep period karijere u Kristal Palasu, ali sada razmišljam samo o meču protiv Srbije i to je jedino što me zanima", rekao je selektor prošlogodišnjeg polufinaliste Evropskog prventsva u Francuskoj.

Utakmica D kvalifikacione grupe izmedju Srbije i Velsa igra se 11. juna na stadionu Rajko Mitić.

Srbija se nalazi na prvom mestu grupe sa 11 bodova, koliko ima i Republika Irska, Vels ima četiri manje i pobedom nad "zmajevima" skoro sigurno bi ih izbacila iz trke za plasman na Mundijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve